Urednost d.o.o. Čepin u posjetu dječjem vrtiću „Zvončić“ u Čepinu

Svjetski dan voda obilježava se svake godine na 22. ožujka. Voda je jedan od izvora života, ali isto tako i jedan od obnovljivih izvora energije. Poznato je kako se energija vode koristi već stotinama godina, a kronološki gledano napredovala je u različitim industrijama, od drvne do metalne. Voda se koristila za pogon mlinova, piljenje drveta i oblikovanje kamena, ali je isto tako služila i služi za prijevoz raznih tereta.  Međutim, potrebno je razvijati svijest o važnosti pitke vode te istaknuti koliko je važna zaštita i pravilno gospodarenje vodom. Stoga se pokušava utjecati na svijest onih najmlađih, kako bi im se od najranije dobi ukazalo na važnost zaštite pitke vode.

Svake godine na svjetski dan voda tvrtka „Urednost d.o.o Čepin“ posjećuje dječji vrtić „Zvončić“ što je učinila i ove godine. Najmlađi stanovnici Općine Čepin pripremili su za tu prigodu prikladne recitacije i pjesmice o vodi. Nasmijanih lica i vedrog duha recitirali su i pjevali iz sveg glasa. Kako je tvrtka Urednost d.o.o napravila prikladnu donaciju vrtiću, tako su se i oni najmlađi htjeli zahvaliti, pa su direktoru poklonili dječjih ruku djelo, odnosno umjetničku sliku. Sliku su pravila djeca s tehnikom tinte i klikera, što će ostati kao podsjetnik na ovu prekrasnu prigodu.

Ovom prilikom, želimo se još jednom zahvaliti na prekrasnoj priredbi i poklonu, te se nadamo da ćemo i dalje njegovati ovo prekrasno prijateljstvo.